Meliani

Over Meliani 

Meliani home is woninginrichter, meubelstoffeerder en geeft interieuradvies naar uw wensen. Door jarenlange ervaring middels creativiteit, energie en liefde voor interieur pakt Meliani totale interieurbekleding aan in huizen, kantoren en horeca.

In onze winkel in Amsterdam bezitten wij  stoffen voor meubelstoffering , gordijnen en raamdecoratie. Daarnaast hebben we ook een ruime collectie aan houten- , laminaat- en pvc vloeren, tapijt, pleister , beton cire en tegels uit Marokko. En dat alles van gerenommeerde merken en de beste kwaliteit met garantie

Wees welkom!

Onze Passie voor meubelstoffering , ambacht uit alle streken en in het speciaal uit Marokko is de fundering van ons bedrijf.

Alles is mogelijk! Urban, bohemian, trendy, modern of chique. Wij realiseren het voor u.

Inrichten doe je uiteindelijk zelf, maar met een beetje hulp krijg je precies wat je wil.

Cultuurgoed nemen wij niet voor lief, daar hebben wij respect voor.

Thuiskomen is voor mij ontspanning.

In ons atelier in Amsterdam hebben we een mooie selectie aan leer, meubel-en gordijnstoffen, pvc – vinyl en houten vloeren, tapijt, marmoleum en laminaat van hoogwaardige kwaliteit.

In mijn jongere jaren droomde ik van van mijn eigen slaapkamer met lichtblauw hoogpolig tapijt en een groot bed met heel veel zachte kleurrijke kussens.

kleuren kiezen voor in je huis komt uit je onderbuikgevoel

Wees welkom voor  kleur en materiaal advies.

Ik stel u gerichte vragen.